У Москві мобілізованим на війну проти України у воєнкоматі видають хрестики і кроплять святою водою (відео)

Військовозобов'язаним жителям столиці країни-агресорки РФ після вручення повісток роздають хрестики. Також майбутніх окупантів на війну проти України "благословляє" священик. При цьому релігійні обряди відбуваються безпосередньо у військкоматах, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що кадри з московського військкомату зняли не випадкові свідки лицемірного дійства – даними відео "похвалилося" міністерство оборони Росії.

Після отримання повістки та хрестика, новоспечених військових окроплюють святою водою і змушують цілувати хрест. "Всі ми вас чекаємо тут, так, хлопці? І... чесно... віримо у вас", – спустошено сказав священик.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: