У Москві мобілізували окупанта, який не може ходити - лікарі порадили йому "пристосовуватись до окопу"

У Росії мобілізували 32-річного окупанта, який не може ходити. Коли чоловік заявив про свою проблему лікарям із військкомату, ті йому порадили "пристосовуватись до окопу". Про це пише телеграм-канал "Обережно, Москва", передають Патріоти України.

32-річному жителю Москви напередодні провели операцію із заміни колінного суглобу. Одразу після цього його призвали до військкомату і чоловік, не зважаючи на хворобу, прийшов туди. Московські медики визнали чоловіка придатним до військової служби. Після цього його відправили у Валуйки Бєлгородської області.

На кордоні з Україною стан в окупанта погіршився. Він не міг вилізти з окопу, проте медики у Валуйках дали йому лише знеболювальне та закликали "пристосовуватись до окопу, бо його ніхто не лікуватиме". Зараз дружина окупанта бідкається на те, що її чоловік може втратити ногу.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...