У Москві над урядовою будівлею підняли український прапор (фото)

Над управою московського району Хорошово-Мневники на північному заході російської столиці невідомі підняли український прапор. Про це повідомляє видання “Подъем”, опублікувавши відповідне фото, передають Патріоти України.

© Telegram / Подъем
Місцеві жителі розповіли журналістам видання, що символ української держави з'явився на даху будівлі у суботу, 9 квітня, та майорів увесь ранок.

В управі району підтвердили цей факт, повідомивши, що український прапор уже прибрали. “Там уже все перевіряли, дивилися. Вже нічого немає, все гаразд”, - цитують чиновників адміністрації у російському виданні.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...