У Москві радо потирають руки: Стало відомо, скільки українців згодні з тезою Путіна про "один народ"

55% опитаних українців не погоджуються із заявою президента Росії Володимира Путіна, що "росіяни й українці - один народ". Попри це 41% опитаних згодні з цим. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 23-25 липня 2021 року, передають Патріоти України.

На сході України, а також серед прихожан УПЦ МП із такою думкою погоджуються понад 60%. Серед мешканців західного регіону, навпаки, понад 70% не згоді з цим. 80% виборців ОПЗЖ, партії Мураєва та Шарія погоджуються з тезою про "один народ".

Опитування проведене серед населення України від 18 років у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму й Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Опитування проводили методом телефонного інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більш як 2%.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...