У Москві від коронавірусу помер заступник голови фракції "Єдиної Росії"

Іван Жуков. Фото: Дождь.

У РФ у суботу, 18 квітня, помер депутат Мособлдуми, заступник голови фракції "Єдиної Росії" Іван Жуков. За попередніми даними, у політика був діагностований коронавірус COVID-19, інформують Патріоти України.

Офіційно про причини смерті не повідомляється. На сайті Мособлдуми з'явилося повідомлення про смерть депутата і співчуття його рідним і близьким. Про те, чи був Жуков інфікований COVID-19, там не уточнюється.

Глава Богородського міського округу Ігор Сухін на своїй сторінці в Instagram повідомив, що депутат помер від коронавірусу. "Чортів коронавірус вирвав тебе з нас. Всі ці дні ми говорили одне одному: Жуков одужає. Звісно, впорається, здолає. Так, у реанімації, але вибереться ж", – написав він.

Іван Жуков помер на 64-му році життя. Він народився 17 липня 1956 року у станиці Дядьківський Краснодарського краю. Був депутатом Московської обласної думи з 1997 року.

Керував фракцією "Єдина Росія" в III, IV, V скликаннях. У IV і V скликаннях обіймав також посаду заступника голови Мособлдуми. У нинішньому VI скликанні обіймав посаду заступника голови фракції і входив до комітету з питань будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики. Був обраний за Ногінським одномандатним округом.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...