У МОЗ назвали кількість загиблих та поранених 24 лютого українців

За оперативними даними у результаті російського нападу загинуло 57 українців, ще 169 – поранено. Про це повідомляє пресслужба міністерства охорони здоров’я з посиланням на свого очільника Віктора Ляшка, передають Патріоти України.

Міністр запевнив: система охорони здоров’я працює стабільно, медики намагатимуться врятувати життя кожного українця. «Закладам охорони здоров’я знову доводиться перепрофільовуватися. Сьогодні ми запропонували тим, кого можна лікувати амбулаторно, залишити заклади охорони здоров’я, щоби бути готовими приймати українців, яким потрібно буде надавати медичну допомогу. Ми зробили це на усій території разом із уведенням воєнного стану», – сказав Ляшко.

Очільник МОЗ наголосив, що медичні працівники працюють постійно, чергують усі медики, не лише хірургічного профілю, травматологи, реаніматологи. Усі на своїх робочих місцях: і комунальних лікарнях, і в закладах, що є у підпорядкуванні МОЗ, Національної академії медичних наук. Також є сигнали про готовність від певних приватних клінік.

«У Генеральному штабі є підрозділ з медицини, в якому працюють і працівники МОЗ. Ми постійно координуємося, допомагаємо одне одному, щоб кожен, хто потребує допомоги, її отримав», – підсумував міністр.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...