У МВС дали прогноз, коли Україна зможе відвоювати Донецьк та Луганськ

Наприкінці червня на початку липня Збройні сили України підуть у контрнаступ і вже до кінця літа відвоюють усі тимчасово-окуповані території, включно з Донецьком і Луганськом. Станеться це завдяки зброї, яку надають західні партнери, передають Патріоти України.

Про це вефірі національного телемарафону "Єдині новини" заявив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов. Він зауважив, що війна буде дуже важкою та кривавою, але перемога буде однозначно на українському боці.

"Я можу абсолютно точно стверджувати, що найближчим часом ми відвоюємо абсолютно всі наші території. … На мою суб'єктивну думку, до кінця літа ми відвоюємо і Донецьк, і Луганськ", – заявив Смірнов.

Він попросив не применшувати роль міжнародних партнерів і зазначив, що Україна просила дуже багато зброї до початку активної фази цієї війни, після початку і зараз продовжує це робити.

"Нам зараз надають як наступальну зброю, так і оборонну. Тому, якщо взяти і проаналізувати безліч факторів, то в кінці червня – на початку липня ми дуже добре відчуємо наш контрнаступ", – сказав радник очільника МВС.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...