У Миколаєві нові "прильоти": Окупанти застосували касетні снаряди, є загиблі та поранені

Вранці, 29 липня, російські війська знову обстріляли Миколаїв, у місті є постраждалі. Про це в себе у Telegram-каналі розповів міський голова Олександр Сенкевич, передають Патріоти України.

"Прильоти касетних снарядів в одному з районів Миколаєва", — зокрема, написав мер.

За його словами, росіяни використали касетні снаряди. На місце прильотів виїхали машини швидкої допомоги. Як уточнили в соцмережах кореспонденти телеканалу "Суспільне", вибухи у місті було чути вже після відбою повітряної тривоги. За словами голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, росіяни вдарили поруч із зупинкою громадського транспорту. Відомо про щонайменше 5 загиблих та 7 поранених.

Нагадаємо, вчора, 28 липня, російські війська обстріляли приватний сектор Миколаєва. Місцева влада повідомила, що удару також зазнав пункт видачі гуманітарної допомоги.

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...