У Миколаєві після потужних вибухів почалася пожежа і перебої зі світлом

Ввечері 2 серпня жителі Миколаєва повідомили про звуки вибухів. У регіоні оголосили повітряну тривогу. Сирени в місті пролунали о 21:03, а вже за кілька хвилин з'явилась інформація про вибухи. Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич підтвердив дані про вибухи, передають Патріоти України.

За його словами, в результаті російської атаки у місті почалася пожежа і є перебої зі світлом. "Після потужних вибухів близько дев'ятої вечора в одному з районів міста почалась пожежа. Також є перебої зі світлом", – написав він.

Сєнкевич також звернувся до всіх мешканців із проханням максимально дотримуватись правил безпеки. Він наголосив, коли чуєте сигнал повітряної тривоги чи вибухи, то одразу вирушайте до укриття або хоча б якомога далі від вікон за дві стіни.

Зауважимо, станом на 21:54 в місті вже пролунали сигнали відбою повітряної тривоги, тож можна виходити з укриттів.

Над Миколаївщиною збили ракети

Під час повітряної тривоги близько 18:00 на Миколаївщині спрацювала ППО. Вдалося збити 4 ворожі ракети – Х-101 та Х-555. Окупанти випустили їх зі стратегічних ракетоносців-бомбардувальників Ту-95МС та Ту-160 із північної частини Каспійського моря.

Крім того, над Вінницькою областю ППО теж вдалось збити 2 ворожі ракети. 7 з 8 російських ракет збили на Львівщині. На жаль, одна влучила по Червоноградському районі.


"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...