У Миколаївській області ЗСУ знищили пункт управління і склад боєприпасів ворога

На території Миколаївської області українські захисники завдали влучних ударів по окупантах. Вони знищили пункт управління і склад з боєприпасами ворога в Снігурівському та Баштанському районах відповідно, передають Патріоти України.

Цією інформацією поділився прес-центр оперативного командування "Південь" у традиційному зведенні з фронту. "Нашими підрозділами нанесено 4 влучних удари по ворожих цілях на Миколаївщині. Як наслідок, знищено пункт управління і склад боєприпасів противника в Снігурівському і Баштанському районах", — заявили в ОК "Південь".

У звіті також сказано про обстріли мирних українських міст окупантами. Вночі п'ять ракет було випущено по Баштанці. В результаті ударів знищено кілька приватних будинків, одна людина загинула, а ще одна отримала поранення.

Вранці бомбардування зазнав Миколаїв. Окупанти влучили в готель, три навчальних заклади та стадіон. Пошкоджено також магазини, багатоквартирні будинки та підприємства.

Територію Широківської громади обстрілювали вночі та вранці. Зафіксовано попадання у водонапірну вежу. А по Березнегуватській громаді продовжують завдавати ударів.

Частина зведення від ОК "Південь" стосувалася збільшення кількості російських військ на півдні та морської міни, яка дрейфувала біля берегів Одеси. Зараз проводяться роботи для знешкодження вибухового пристрою. Нагадаємо, протягом останніх тижнів ЗСУ регулярно знищують ворожі склади з боєприпасами. Тільки за останню добу українські захисники підірвали три таких об'єкта на Херсонщині.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...