У МЗС Польщі попередили НАТО про серйозну помилку, якої вони припускаються: До чого тут Китай та Росія

У Міністерстві закордонних справ Польщі розкритикували залежність деяких країн НАТО від Китаю. Раніше така ситуація була з Російською Федерацією, яка призвела до наслідків, які маємо тепер. Про це заявив очільник польського МЗС Збігнєв Рау, пише TVP, передають Патріоти України.

"У минулому наші партнери поставили себе та інших у залежність від критичної енергетичної інфраструктури Росії. Зараз ми маємо такі сигнали також і з Китаю, якщо брати до уваги ситуацію в різні європейські сезони, які також мають військове значення", – наголосив він.

Рау зазначив, що в членів Альянсу немає іншого виходу, як спільно підтримувати Україну до кінця. "Якби ця угода не була дотримана, це означало би, що Росія здобула б найбільшу політичну перемогу, а саме вдалося б нас розділити. Це момент не лише для підтримки України, яка має пережити зиму щодо цього, а й відображення нашої залежності від інших країн, коли йдеться про нашу критичну інфраструктуру в НАТО", – сказав він.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...