У МЗС України відреагували на репортаж французького телеканалу про російських агресорів

Французькі журналісти "пробили чергове дно", коли зняли репортаж про російських загарбників, які напали на Україну, знищують цілі міста та вбивають невинних людей. Про це у Twitter написав речник українського МЗС Олег Ніколенко, передають Патріоти України.

"Репортаж TF1Info про те, що російські війська планують знищити ще більше міст на окупованих територіях України, пробиває нове дно журналістики", – написав Ніколенко.

Речник МЗС заявив, що журналісти з Франції у своєму сюжеті намагаються показати "міць російської армії", чим паплюжать памʼять тих людей, яких вбили російські агресори. Крім того, Ніколенко додав, що журналісти з Франції незаконно перетнули кордон України і потрапили на окуповані території.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...