У МЗС заперечень немає? Співробітниця ОБСЄ, яку п’ять років тому помітили на весіллі дочки "гібрида" Бабая, тепер працює в місії ЄС в Україні

Співробітниця ОБСЄ Євгенія Зимич, яку в 2016 році сфотографували на весіллі дочки одного з ватажків терористів на Донбасі Бабая, перейшла на роботу в консультативну місію ЄС в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Бабель.

У квітні 2016 року в мережі з’явилися фотографії, на яких Зимич сфотографували на весіллі у терористів. На фото можна помітити, що вона перебувала в жилетці з написом OSCE.

На тлі скандалу в ОБСЄ заявили, що знімки нібито були зроблені ще в червні 2015 року, а в самій місії шкодують про інцидент. На той момент в ОБСЄ також запевнили, що Зимич більше не працює в ОБСЄ.

Тим часом у 2018 році Зіміч знову з’явилася на фотографіях, пов’язаних з ОБСЄ. Цього разу вона була на святкуванні дня народження іншої співробітниці Дріни Мілфорд. Сам же захід проходив в офісі місії ОБСЄ в Луганській області.

20 травня на сайті ГУ Нацполіції в Кіровоградській області з’явилася новина про те, що представники Консультативної місії ЄС передали техніку та обладнання для Ситуаційного центру правоохоронців. На оприлюднених фото можна помітити, що на зустрічі була присутня та сама Євгенія Зимич. У повідомленні йдеться, що тепер жінка обіймає посаду експерта операційного департаменту.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...