У нагороду обіцяють... громадянство РФ: У Москві розмістили рекламу служби в армії мовами держав Середньої Азії (фото)

У Москві міграційний центр "Сахарово", що входить до структури МВС, розміщував у громадському транспорті рекламу служби в російській армії киргизькою, таджицькою та узбецькою мовами, інформують Патріоти України.

Фото закликів до заробітчан із Середньої Азії з'явилися у соціальних мережах у грудні. У оголошенні трудовим мігрантам обіцяли спрощене здобуття російського громадянства. У прес-службі "Мосміськтрансу" підтвердили, що така реклама дійсно розміщувалася протягом двох місяців. Стверджується, що вона була замовлена міграційним центром.

Восени цього року Держдума РФ ухвалила закон, який спрощує отримання громадянства для іноземців, які підписали річний контракт із російською армією. Це сталося на тлі повідомлень про безпрецедентні втрати у війні з Україною та проблеми з оголошеною Путіним “частковою мобілізацією”.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...