У найближчому часі місто не очікує нічого хорошого? Окуповану Горлівку залишив відомий кримінальний авторитет (фото)

З непідконтрольної Україні Горлівки виїхало угруповання Армена Саркісяна, який останніми роками був так званим негласним «смотрящим» за містом. Про це розповіло видання Gorlovka.ua, посилаючись на очевидців, які спостерігали за кортежем із кількох джипів на кордоні, передають Патріоти України.

За словами видання, кілька джипів із «нульовими» номерами було помічено на кордоні з Росією. Фактично повторилася ситуація 2014 року, коли почалися бойові дії і Саркісян тривалий час не з'являвся у Горлівці.
Уточнюється, що в Україні Саркісяна оголошено в розшук за підозрою в організації злочинів під час Революції Гідності. До 2014 року він входив в оточення Юрія Іванющенка, народного депутата від Партії регіонів.
Після початку бойових дій Саркісян розширив свій вплив у Горлівці, йому навіть надано звання «Почесний житель Горлівки». Також він є «почесним президентом федерації боксу ДНР», організовує у місті концерти російських виконавців та будує «ресторанну імперію».
Під час відкриття у Горлівці Саркісяном секції самбо у місцевому інтернаті серед гостей був помічений злодій у законі Едуард Асатрян (він же Едік Осетрина, або Едік Тбіліський, один із найавторитетніших злодіїв Росії), наголосили у виданні.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...