У найманців "ДНР" під Дебальцевим помітили новий "подарунок" від Путіна (фото)

Безпілотник місії ОБСЄ зафіксував сучасний російський комплекс радіоелектронної боротьби "Торн".

Російський комплекс радіоелектронної боротьби "Торн". Фото: Вікіпедія.

Неподалік від лінії розмежування на Донбасу у бойовиків незаконних збройних формувань помітили новий зразок російської техніки. Про це повідомляється в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передають Патріоти України.

Зокрема, біля житлового будинку в Новогригорівці біля міста Дебальцевого безпілотник місії зафіксував сучасний російський комплекс радіоелектронної боротьби "Торн" на шасі вантажівки КамАЗ.

Збройні сили Росії на початку року почали проведення випробувань комплексу "Торн". Інформації в відкритих джерелах про ці комплекси дуже мало. Відомо тільки, що "Торн" здатний "відчути" противника на відстані до 2 тисяч кілометрів.


Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...