У нардепа ОПЗЖ проводять обшуки, - ЗМІ

Правоохоронці прийшли з обшуком до Вадима Столара. У РБК-Україна зазначили, що їм повідомили про це джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

У Столара стоїть "заборона на виїзд"

Вадим Столар залишив Україну за кілька днів до повномасштабного вторгнення в Україну й перебував у Дубаї. Від 24 лютого він майже рік не відвідував засідання Верховної Ради. Проте, на подив колег, повернувся і 12 січня 2023 вперше за весь час відвідав засідання. До того ж не сам, а зі своїм однопартійцем Ігорем Абрамовичем, який також весь цей час перебував у "теробороні Монако".

Журналіст-розслідувач Михайло Ткач повідомляв, що 20 та 21 січня Столар намагався виїхати з України, проте його не випустили на кордоні й він був вимушений повернутись до Києва. "Джерела серед прикордонників кажуть що по Столару наразі стоїть заборона на виїзд", – писав Михайло Ткач.

Вже 1 лютого журналісти повідомили, що у нього проводять обшуки. Проте деталі обшуків та їхні причини наразі невідомі. Сам народний депутат також поки теж не коментував слідчі дії.

1 лютого – плідний день для правоохоронців

1 лютого громадськість здивувала низка важливих подій – на різних щаблях влади відбуваються обшуки та проводяться підозри. Отже, лише за цей день стало відомо про:

  • Обшуки у Податковій Києва;
  • Вручення повідомлень про підозру високопосадовцям Міністерства оборони;
  • Обшуки у Коломойського по "Укрнафті";
  • Обшуки в Авакова;
  • Обшуки у Столара;

Зокрема своїм дописом це підтвердив голова фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія. При цьому він анонсував звільнення всього керівного складу Митниці.

"Країна під час війни буде змінюватися. Якщо хтось не готовий до змін, то держава сама прийде і допоможе їм змінитися", – написав він.

Також він повідомив, що цього ж дня відбулась ще ціла серія негласних слідчих дій.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...