"У нас 30 людей з роти залишилося": Окупант поскаржився на величезні втрати і пияцтво в підрозділі. Перехоплення

Російські окупаційні підрозділи продовжують зазнавати в Україні великих втрат. Свій страх перед ЗСУ вони намагаються залити горілкою. Серед окупантів процвітає повальне пияцтво. Про це у перехопленій Головним управлінням розвідки Міноборони України розмові з матір'ю розповів окупант, який воює на Донеччині, передають Патріоти України.

Окупант скаржиться матері, що практично не може спати через жахливі умови. "Чотири доби не сплю. Бо вода, все у воді, всі мокрі... Якби не горілка... Поки горілку п'ємо – не хворіємо", – каже загарбник.

Мати починає вишпечувати сина-окупанта за пияцтво на фронті. У відповідь він вибухає істерикою. "По-іншому не можна ніяк тут! Тебе б сюди! Якщо ти хоч випив - тобі трошки простіше стає", – на підвищених тонах пояснює він.

Окупант також розповідає про великі втрати у його підрозділі. "Ви не уявляєте, яка тут ситуація. Взагалі не уявляєте. Ось я стою – поле навколо йоб*не, і просто лісосмуга, бл*дь... Все! І більше нічого тут немає. Зараз, не дай бог, у наступ вони підуть - а у нас тут 30 чоловік у роті всієї залишилося. У нас тут поху*рило всіх людей!" – зривається на крик він.

Коли мати зазначає, що він "кудись не туди потрапив", загарбник заявляє, що його "мобілізували та відправили". На що співрозмовниця його виправляє, що він пішов з власної волі.

Нагадаємо, ра

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...