"У нас багато втрат, вам по телевізору про це не розкажуть": Окупант поскаржився матері на реальну ситуацію на Херсонщині (аудіо)

Російські окупаційні війська зазнають величезних втрат на війні в Україні. Хоча путінські чиновники приховують інформацію про реальні втрати, самі ж загарбники визнають, що вони дуже масштабні, передають Патріоти України.

Один з окупантів розповів своїй матері про реальну ситуацію на Херсонщині. Відповідне аудіоперехоплення, яке опублікувало Головне управління розвідки Міноборони. Загарбник зазначив, що російські військові отримують багато поранень, в основному рук та ніг, а декого просто розриває навпіл.

"У нас он вчора, поруч з нами, повз нас осколки пролітали, ми встигли… тут, якщо вбивають, мам, я ось бачив наших, що тиждень тому командира роти та замкомандира, просто прилетіло… в окоп нах.й, їх просто навпіл розірвало, їх завантажили просто в пакет та повезли", – розповів він.

Також, з його слів, окупанти вже не сподіваються на швидке закінчення війни. Через це в рядах загарбників дуже багато відказників.

"У нас там багато втрат, як би вам по телевізору не розкажуть правду!" – зазначив він. Крім того, окупанти не гребують мародерством. Жінка запитала у свого сина, які ланцюжки він носить: "це все з солдат?", на що той відповів: "Так, десь знайшов, десь зняв".

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...