"У нас дійсно був дуже успішний тиждень": Радник глави МВС розповів про масове знищення складів росіян

Збройні сили України досить вдало попрацювали минулого тижня. Їм вдалося підірвати 2 ворожих командних пункти та 3 склади з російськими боєприпасами. Про це 24 каналу розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів. Він пояснив, що це є справді великим успіхом для наших військових, передають Патріоти України.

У нас дійсно був дуже успішний тиждень, – констатував Андрусів. Однак, варто розуміти, що ситуація на фронті залишається вкрай напруженою. Радник очільника МВС зауважив, що 28 червня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залежний оприлюднив шокуючу інформацію – лише за одну добу окупанти застосували проти захисників України на Харківщині та Луганщині 45 тисяч боєприпасів.

Разом з тим, успішні дії ЗСУ можуть затримати загарбників на певний час. За словами Андрусів, вони вже починають зупинятися.

"Тобто вони зупинилися майже всюди, крім Лисичанська. Там вони пробують дотиснути свій успіх, який вони розвинули, на жаль, після оточення Гірського і Золотого", – пояснив він. Радник міністра додав, що якщо у Лисичанську росіян зупинять, вони, ймовірно, будуть змушені досить довгу паузу – на кілька тижнів. Проте цей час вони можуть використовувати, зокрема, щоб бомбити українські міста.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: