"У нас із ним різні погляди": Кум ексміністра Дмитра Табачника розповів, чому не втік разом з ним

Новий ректор НАУ Максим Луцький не заперечує, що є кумом Табачника, але запевняє, що не спілкується з ним.

Новопризначений ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький прокоментував свої стосунки з Дмитром Табачником, міністром освіти часів Януковича, інформують Патріоти України.

За словами Луцького, востаннє він спілкувався з ексурядовцем та своїм кумом, 26 серпня 2015 року. «П'ять років його не чув», – запевнив Луцький в інтерв’ю. Новий ректор НАУ натякнув, що у них з Табачником тепер різні політичні погляди, попри те, що вони обоє були у Партії регіонів. «Найбільше, що я зробив поганого в житті, судячи з преси, це те, що ви кажете, – кум Табачника. Я вважаю його досить професійним чиновником, міністром, його погляди — це його погляди, я маю на увазі політичні. У мене свої погляди… А хто не був у тій партії? Всі у ній були, усе керівництво держави», – вважає Луцький.

Попри дружбу та спільні інтереси, новий ректор НАУ тепер заявляє, що далеко не всі заяви Табачника поділяє. «У нас з ним ніколи не було спільного бізнесу, у нас були ділові стосунки, ми проводили багато часу разом, адже багато нарад і зібрання фахові. Мені він щиро імпонував завжди своїм інтелектом. Деякі його висловлювання, звичайно, і мені не подобаються, з приводу Західної України, наприклад», – зізнається посадовець.

Джерело: Главком

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...