"У нас народ не дурний": Глава комітету Держдуми РФ з оборони закликав відомство Шойгу припинити брехати про війну

Голова комітету Держдуми Росії з оборони Андрій Картаполов поскаржився, що міноборони РФ бреше про війну проти України. За його словами, необхідно, щоб громадяни країни-агресора почувалися в небезпеці, передають Патріоти України.

Також він заявив, що усі прикордонні села Бєлгородської області нібито зруйновані. Про це Картаполов розповів в ефірі російського пропагандистського шоу (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Картаполов розхвалив зведення часів Другої світової війни, під час якої нібито людям розповідали правду. Водночас він заявив, що зараз керівництво РФ приховує від росіян реальне становище своєї окупаційної армії.

"У нас зараз ворог на нашій землі. І йдеться навіть не про отримані суб'єкти РФ, у нас практично всі прикордонні села Бєлгородської області зруйновані. У нас російське місто Валуйки, місто-фортеця до речі, перебуває під постійним вогневим впливом, але ми дізнаємося про це від будь-кого: від регіонального директора, від керівників телеграм-каналів, від наших військових кореспондентів", – скаржиться Картаполов.

Депутат Держдуми визнав, що зведення міноборони РФ практично не змінюються за змістом. Картаполов злякався, що через це громадяни країни-агресора можуть припинити вірити кремлівській пропаганді.

"У нас же народ не дурний. Але ж він бачить, що його не сприймають, йому не вважають за потрібне говорити хоча б не всю правду, але хоча б частину. Це погано. Це може призвести до втрати кредиту довіри", – сказав депутат Держдуми.

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...