"У нас нема командира, ми всіх на* посилаємо": Окупант поскаржився на "порядки" в "другій армії світу". Перехоплення

Російський окупант розповів, що у "другій армії світу" все зовсім не так добре, як кажуть у росЗМІ. Він поскаржився на відсутність командування - загарбники залишаються на самоті, їх ніхто не контролює. Про це стало відомо з телефонної розмови військової країни-агресора, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"У нас немає командира", – сказав окупант, відповідаючи на запитання товариша. "Ми на**й всіх посилаємо, хто до нас приходить з командирів, з мобіків, приїжджає – ми їх нах*ін. Ти хто такий? Хочу ходжу, хочу з автоматом, хочу без", – сказав російський військовослужбовець.

Загарбників не забезпечують найнеобхіднішим, перебої виникають навіть із постачанням зброї та боєприпасів. Наприклад, форму їм віддають товариші по службі, які залишають позиції.

Самі війська РФ, за словами окупанта, стоять на одному місці. Якщо фронт і рухається, це відбувається в основному зусиллями найманців ПВК "Вагнер", яких кидають на забій як гарматне м'ясо, щоб показати хоч якісь успіхи Росії. Відео містить нецензурну лексику, 18+!

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...