"У нас немає боєприпасів для самих себе": Трамп поскаржився, що США надають Україні занадто багато зброї

Експрезидент США Дональд Трамп поскаржився, що Штати надають Україні надто багато зброї для боротьби з країною-агресором Росією. За його словами, через це американській армії нібито не вистачає боєприпасів, передають Патріоти України.

Також він заявив, що Європа має виділяти більше грошей. Про це Трамп сказав під час дебатів із виборцями у штаті Нью-Гемпшир, повідомляє видання CNN.

За словами експрезидента США, який знову вступив до передвиборчих перегонів, Штати виділяють дуже багато військової допомоги Україні. Свій висновок політик аргументував тим, що через це американській армії нібито не вистачає боєприпасів.

"Ми роздаємо так багато обладнання, що у нас зараз немає боєприпасів для себе. У нас немає боєприпасів для себе, тому що ми так багато роздаємо", – заявив Трамп.

Ба більше, він додав, що якщо здобуде перемогу на президентських виборах у 2024 році, то не зобов'язуватиметься надавати військову допомогу Україні. Також зазначив, що Європа має виділяти більше грошей.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...