"У нас нет переживаний по этому поводу": Пєсков висловив впевненість, що Путіна у Монголії не заарештують

Спікер Кремля Дмитро Пєсков висловив упевненість, що російського диктатора Володимира Путіна не заарештують у Монголії, яка визнає юрисдикцію Міжнародного кримінального суду (МКС). Заяву Пєскова опублікували російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Він сказав журналістам, що у Кремлі з цього приводу "немає переживань". "Всі аспекти візиту ретельно готувалися", - пояснив Пєсков.

Візит Путіна заплановано на 3 вересня з нагоди 85-річчя перемоги радянських та монгольських сил над Японією у битві на річці Халхін-Гол. Нагадаємо, МКС видав ордер на арешт Путіна за підозрою у скоєнні військових злочинів у ході вторгнення до України.

Помста за Харків? У Бєлгороді та області потужні вибуху. Губернатор заявляє про жертви серед цивільних

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:54

Як відомо, вдень і 30 серпня росіяни скинули КАБи на Харків, багато жертв. Незабаром після цього вибухи прогриміли в російському Бєлгороді ввечері 30 серпня. Місцева влада заявила про роботу протиповітряної оборони та пряме влучання снаряда. Про це пов...

Заворушились: Російських найманців перекидають із Буркіна-Фасо до Курської області, - Le Monde

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:40

Найманці з російської бригади під назвою "Ведмеді" залишають Буркіна-Фасо. Їх повертають, щоб відобразити наступ ЗСУ у Курській області, передають Патріоти України. Як повідомляє видання Le Monde, йдеться про групу чисельністю близько ста осіб. Вони пр...