"У нас пів батальйона, на**й, десь до лісу з***лося": Окупант розповів про масове дезертирство на фронті (аудіо)

Вочевидь, окупантам дуже не хочеться помирати в Україні. Так, у ГУР оприлюднили перехоплення, в якому російський солдат розповідає про масове дезертирство одного з батальйонів військ армії РФ. За його словами, чимало бійців "сидять у лісі й не воюють". Про це стало відомо з перехоплення ГУР МО, передають Патріоти України.

У розмові окупант благає забрати його з фронту. Мовляв, солдата армії РФ "усі за***ли". "Вовк" сказав, що у нас пів батальйона, на**й, десь до лісу з***лося, сидять. не воюють, бл**ь", – каже він.

Утім, окупант змушений виправдовуватися, що "всі на позиціях", а його "виставляють дов******м", адже не володіє обстановкою. За його словами, командувач "округу вовків" питав, чому немає успіхів. Натомість йому доповіли, що третій батальйон відмовився брати участь. "І тепер наш батальйон просто кончений для всіх", – підсумував росіянин.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...