"У нас просто батальон распался, у нас нет батальона": Окупант поскаржився, що хоче покинути частину через безлад у підрозділі (перехоплення)

Головне управління розвідки МО України оприлюднило чергове перехоплення розмови російського окупанта телефоном. Під час розповіді про свою службу солдат, який перебуває у Донецьку, сказав про наміри покинути частину через безлад у підрозділі та пожалівся на низький рівень боєздатності, передають Патріоти України.

"Може, у вас там вміють працювати, але у нас взагалі чмошники. По дронах загально, ну, такий бред", - каже солдат. Військовослужбовець каже, що надумав "бігти в СЗЧ" (самовільне залишення частини), бо він "втомився" через безлад у підрозділі та непрофесійність командування.

"У нас тут щось взагалі, коротше, безлад повний. (...) Просто батальйон розпався, у нас немає батальйону, просто копійка його забрала я мав з ними йти. Дай Боже мене коротше якось відвів. 5 осіб 300-тих одразу", - каже окупант.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...