"У нас рота хоче бігти, почалася паніка": Окупант спробував поскаржитися матері, але співчуття не отримав (аудіо)

Російські окупанти жаліються на значні втрати серед особового складу. Але їхніх рідних це мало хвилює, адже вони досі вірять у пропаганду Кремля та тішаться "перемогами", про які говорять росЗМІ. Про це стало відомо з чергової перехопленої розмови, передають Патріоти України.

У ній солдат РФ розповідає матері про бажання втекти з фронту, але отримує різку відповідь. "В минулому житті у тебе в карті стоїть, що ти зараз в гарячій точці, тому що в тебе була зрада батьківщини", – спокійно розповідає жінка, якій байдуже на можливу загибель свого сина.

Водночас окупант намагається її переконати, що військове керівництво РФ кидає своїх солдатів на смерть, чинить воєнні злочини проти мирного населення України та нікого не жаліє. "У нас у генерала прізвисько – кривавий генерал, коливан, тварина. Це все про нашого. Нехороша людина", – продовжує російський військовий.

Він додає, що сотні його товаришів вже втекли з фронту і, на його думку, вчинили правильно. "Втекло вже понад 100 людей. Тобто, 100 людей вже знаходяться в Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий – там трохи людей залишиться. Нас має бути 30 людей, залишилось 10. Інші або поранені, або вбиті", – ділиться окупант.

"Назвався грузом, лізь в кузов", – цинічно відповідає йому мати.

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...