У нас таке навіть свиням не дають: Як виглядає "рассольник" із пайка окупантів (фото)

Одними з "бойових" тактик російських окупантів в Україні стали мародерство та вбивства собак для подальшого споживання їх як їжі. Вони вигрібали з магазинів та будинків усі продукти харчування, і зараз стало зрозуміло чому. Росія годує своїх вояк відвертими помиями, до того ж протермінованими. У мережі з'явились фотографії "пайка", який видають російським окупантам, повідомляють Патріоти України.

У трилітрові банки старанні працівники "Конверспищепром" Калмикії наклали суміш підозрілої консистенції та назвали це "рассольник". На банках написано, що страва відповідає державному ГОСТу. Користувачі пожартували: "Яка держава, такий і ГОСТ".

Окрім того, що сама суміш виглядає вкрай небезпечною для споживання, вона виявилась протермінованою - у цих банках вона з 14 жовтня 2021 року. На фотографіях видно, як пліснява охопила "рассольник".

"Ментальна прірва. Просто бездонне провалля. Звісно, вони бігали по хатах відбираючи не лише домашню живність, а й макарони, олію та крупи… Ще ніколи слово "імпортозамєщєніє" не мало такого яскравого втілення", - іронізував Руслан Горьовий.


Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"