"У нас теплі стосунки з Єрмаком": Онука Фокіна розповіла, як він став заступником Кравчука на переговорах по Донбасу

Марія Фокіна розповіла, що сама познайомила діда із главою ОПУ.

Марія Фокіна. Фото: соцмережі.

Онука Вітольда Фокіна Марія заявила, що він отримав посаду першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі з переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі після того, як вона познайомила його з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, передають Патріоти України.

«Я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим. Він не знав, що Андрій Єрмак — це мій добрий друг дитинства. І Андрюші якраз теж була потрібна поміч — допомогти в ситуації», — розповіла вона у програмі Світське життя на телеканалі 1+1.

За її словами, Фокін і Єрмак знайшли спільну мову щодо того, як закінчити війну на Донбасі. «У дідуся завжди були амбіції. Він — сірий кардинал. Він завжди за камерою, він не любить інтерв'ю, не любить пресу. Але вони знайшли спільну мову з Андрюшею — як вони можуть закінчити цю війну», — сказала Марія Фокіна.

Свої особисті стосунки з Єрмаком вона назвала теплими та дружніми. «Ми з Андрієм Борисовичем дружимо з 18 моїх років. У нас дуже чудові стосунки. Бачимося дуже часто. У нас теплі дружні стосунки», — розповіла Марія Фокіна.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...