"У нас у фракції є не група, а орбіта Коломойського", - Давид Арахамія

Лідер фракції запевняє, що ніхто із "слуг" не готовий без заперечень виконати будь-яку забаганку олігарха.

Давид Арахамія. Фото: 112 Україна.

У фракції "Слуга народу" немає групи впливу олігарха Ігоря Коломойського, але є його орбіта. Про це в ексклюзивному інтерв'ю заявив лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

"Це ж орбіта. Це не може бути група. Дивіться, якщо б це була група Коломойського, я вам гарантую, то він, наскільки мені відомо, така людина, яка любить ексклюзивність, він би точно зробив свою окрему групу, посадив би туди всіх своїх людей і сказав ви: ви група, ось це старший, а я командир. Так би було.

Тому, коли пов’язують з Коломойським чи з будь-якою іншою впливовою людиною, то ми завжди кажемо "орбіта". Що означає "орбіта"? Це означає, що по якимось питанням вони будуть дослуховуватись до цієї людини, але не будуть виконувати: "єсть, сер" – і побіг. Ось так воно працює", - пояснив нардеп.

Лідер монобільшості зазначив, "перший раз в цьому парламенті. Кажуть, що раніше в парламенті було багато людей, коли були такі, як солдати. Є командир, і командир дає команду. А зараз воно так не виглядає. Я жодної людини не знаю, яка по команді так буде робити все, що їй скажуть. Тобто депутати – вони суб’єктні".

Джерело: Прямий

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...