"У нас у полку один танк залишився": Росіяни ламають свою техніку, щоб не воювати (аудіо)

Російські окупанти ламають власну техніку, щоб не воювати з українськими захисниками. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ, повідомляють Патріоти України.

"У нас у полку один танк залишився. Ми свій танк, коротше, з ранку зламали самі, щоб не їхати. БТРи без нас поїхали і там три "двохсоті", і забагато "трьохсотих" у важкому стані", – розповідає окупант своєму батьку.

Той перепитує, чи означає це, що їм немає на чому воювати. Почувши від сина ствердну відповідь, батько залишився явно задоволеним. Як пояснив молодий загарбник, із 10 танків на початку війни зараз у його підрозділі залишився лише один. І той вони умисно зламали.

"Ну і слава Богу! Розберіть його, здайте на металобрухт, ціліші залишитесь", – радить батько.

Запис цієї розмови СБУ оприлюднила у своєму повідомленні.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...