"У нас усе під контролем": Пропагандисти Кремля запевняють, що Балаклія досі їхня

Російські окупанти жалюгідно заявляють, що Балаклія досі їхня. Це при тому, що місцеві мешканці вже зустріли бійців ЗСУ, а в місті висить український прапор, зазначають Патріоти України.

В окупантів "все під контролем"

У російських пропагандистів істерика через невдачі на фронті, то ж вони продовжують брехати. Зокрема, російські ЗМІ поширюють "заяви" кремлівських ставлеників на Херсонщині.

Знищення своїх військових у Балаклії пропагандисти схарактеризували словами "все під контролем". Мовляв, Збройні Сили України намагалися взяти місто в кільце, але росіяни їх "відкинули". То ж Балаклія, в уяві росіян, досі їхня.

Ба більше, розбиті окупанти навіть нахабно приписали собі успіхи. Буцімто в районі Балаклії 8 вересня вони знищили 5 українських складів зі зброєю. Однак малоймовірно, що, втікаючи, у загарбників був час на якісь атаки по складах.

У Балаклії – вже ЗСУ

Інформація про те, що Збройні Сили України потужно атакували окупантів у Балаклії шириться вже кілька днів. У російських телеграм-каналах писали, що їхні військові опинилися в оточенні, а зв'язку з ними немає. Аналітики американського Інституту війни припускали, що українські захисники скористалися тактичною несподіванкою, адже ворог скерував багато підрозділ на Херсонщину.

Ввечері 8 вересня президент Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що ЗСУ звільнили Балаклію з окупації. Наші відважні герої вже зняли ганебний триколор ворога і підняли український стяг. У мережі поширюють відео, як місцеві мешканці зі сльозами радості обіймають захисників.

Джерело: 24 канал

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...