У нас все є: Зеленський заявив, що Україна проживе і без траншу МВФ

Україна розраховує на отримання чергового траншу від Міжнародного валютного фонду цієї осені, при цьому його відсутність не створить для країни додаткових проблем. Про це заявив президент Володимир Зеленський, зазначають Патріоти України.

За його словами, новий транш від МВФ матиме позитивний вплив на економічну стабільність та інвестиційний клімат. Разом з тим Зеленський переконаний, що Україна зможе впоратися і без додаткової фінансової допомоги.

“У нас все є, Я вам серйозно кажу. Ми збільшили митні надходження, також Податкова працює набагато краще. Ми виведемо всі підприємства зі збиткових в прибуткові. На сьогодні вже розуміємо ці кроки. Тому я не бачу в цьому глобальної проблеми. У будь – якому випадку треба навчитися жити самостійно”, – сказав президент.

Глава держави також звернув увагу на те, що на сьогоднішній день в першому читанні прийняті всі законопроекти, які вимагав МВФ. Йдеться про Вищу раду правосуддя, ВККС і НАБУ.

“Все погоджено. Але можуть бути несподіванки, сюрпризи-так у нас трапляється в парламенті. Як було з НАЗК: мені довелося ветувати закон. На жаль, відповідальності у депутатів багатьох партій немає. Я навіть не знаю, навіщо вони це роблять – просто, вибачте, на зло країні”, – додав президент.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно