"У нас всі тікають": Окупант поскаржився на погане забезпечення і зізнався, що загарбники крадуть одяг навіть з мертвих. Перехоплення

Російські окупанти скаржаться на неналежне забезпечення амуніцією та озброєнням. Унаслідок недбалості командування вони змушені мародерствувати, у тому числі знімаючи одяг із загиблих,передають Патріоти України.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова одного з військових РФ. Аудіозапис 22 жовтня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У розмові з матір'ю загарбник розповів, що з фронту "демобілізовані щодня пачками йдуть". "Зброю кидають і йдуть. Сьогодні ось 10 пішло. Тому що по телевізору брешуть, що амуніція тут хороша, зброя хороша. Ну, ось у нас залишилося 44 людини, у нас усі тікають", – сказав він.

Окупант додав, що Збройні сили України підірвали БТР його підрозділу й усі речі та зброя "погоріли". "Ми одягнені у все хохляцьке. Займаємо їхні позиції або хто з тіл знімає, там ось каски ось ці, наколінники, під**пник все мародерське, тут як чорти, все хохляцьке, розумієш?", – зізнався він.

Його матері важко повірити в почуте, оскільки пропагандисти в телевізійних новинах переконують у протилежному. "А кажуть, що вас взули-вдягли", – сказала вона.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...