"У нас загиблих до*хра... П*зд*лів отримали тут капітальних": Окупант поскаржився на втрати (аудіо)

Окупанти скаржаться на величезні втрати в особовому складі та на те, що щодня знаходяться під проливним вогнем ЗСУ. Багато російських мобілізованих тікають, щойно потрапивши на передову. Воєнна розвідка України оприлюднила перехоплену телефонну розмову двох окупантів. Один із них розповів своєму співрозмовнику про великі втрати в армії РФ та масове дезертирство, передають Патріоти України.

Як стає зрозуміло з розмови, підрозділ, в якому воює цей окупант, майже повністю розбили українські захисники під Лисичанськом. Згрібши всіх, кого ЗСУ не "задвохсотили" російське військове керівництво перевело їх на Харківський напрямок.

Окупант зізнається, що вони добряче отримали від українських бійців. За його словами, він тепер знає, що таке повна д*па. "Повна дупа була. У нас загиблих до*хра... П*зд*лів отримали ми тут капітальних. Я тепер тебе розумію, капітально ми п*зд*лів отримали. От тепер я побачив, що таке повна-повна... так, нашою мовою... Нашу бригаду всю розбомбили", – бідкається ворожий солдат.

Він також розповів, що половина його підрозділу дезертирували, навіть не вступивши в бій. "Половина з'*бались. Як побачили, і першим поїздом додому. От ми під Лисичанськом були, тепер нас у Харків переводять для підсилення", – розповів окупант, зазначивши, що він залишився, щоб "контракт не порушувати".

При цьому окупантам ніде нема спокою від ЗСУ. Українські захисники їх нищать на всіх напрямках. "Повний пип*ць у нас. Хлопці щодня гинуть у нас. От нас роздовбали повністю всіх нах*й. Всю бригаду нашу поклали", – поскаржився він своєму співрозмовнику.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...