"У нас зі 140 залишилося 45 осіб": Окупант розповів, як "мобіки" знищили українське селище. Перехоплення

Російський солдат, якого відправили в Україну на війну, похвалився, як армія країни-агресора знищила одне з українських селищ. Він також поскаржився на практично не навчених "мобіків" та великі втрати у загарбників, передають Патріоти України.

За його словами, мобілізовані побули на фронті кілька днів, а потім їх відвезли. "Пацанів прислали якихось на БМП, вони 2 місяці були там, навіть 3 місяці їх навчали. Вони приїхали 2 дні побули тут в ах*ре у нас, учора в ніч їх відвезли на*уй", – сказав він.

За словами окупанта, мобілізованих відвезли на штурм одного із сіл – вони його повністю знищили. "Тут ми селище одне штурмували, дві вулиці наших були, одна – хо*ляцька. Ти уявляєш, селище – дві вулиці наших, одна хо*ляцька. І ось вони поїхали вчора, нах*й, штурмувати цю вулицю. Там п**да! Від села нічого не залишилося. Там в якусь техніку тротил завантажували і просто відпускали. Без людей, без усіх, і вона ї**шила. Там від села х*й що залишилося", – сказав військовий армії Росії. Також він повідомив, що в його підрозділі зі 140 осіб залишилося лише 45. Інші – убиті або поранені.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...