"У наших Збройних сил відкривається простір": Окупанти розповіли, чому підрив ГЕС для них дуже вигідний

Російська армія отримала військово-тактичну перевагу завдяки руйнуванню греблі Каховської ГЕС, заявив голова окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо. Про це він заявив в інтерв'ю російським пропагандистам, передають Патріоти України.

«У наших Збройних сил відкривається простір – буде видно, хто і як спробує перетнути водну площину… З погляду військової, ситуація зараз склалася оперативно-тактична на користь Збройних сил РФ», – сказав гауляйтер Сальдо в інтерв’ю пропагандистам.

За його словами, при спробі ЗСУ форсувати Дніпро, що розлився, російські військові «втоплять на воді» противника. Пройти ж дном обмілілого Каховського водосховища буде неможливо, оскільки територія прострілюється, наголосив Сальдо.

Зрадник Сальдо також заявив, що українські військові готували руйнацію ГЕС з осені минулого року, нібито завдаючи по ній ударів.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...