У НАТО показали Москві, як вони контролюють усі російські авіабази в окупованому Криму (відео)

Російські бази на тимчасово захопленому українському півострові - це помічені для знищення мішені в разі будь-якого більш-менш серйозного конфлікту з Альянсом.

Всупереч засобам захисту, розташованим на російських військових базах на території окупованого Криму, НАТО (в першу чергу США), повністю контролює всі військові аеродроми, отримуючи дані про будь-які злети з авіабаз РФ, повідомляють Патріоти України.

Про це свідчить відео, представлене однією з країн-членів НАТО, на якому можна побачити, що безпілотники, які знаходяться біля західного узбережжя Криму і засоби РЛС бойового корабля отримують дані про зльоти російських бойових літаків навіть в той час, коли останні перебувають на невеликих висотах.

Відео, як повідомляється, було зроблено ще в 2018 році, проте, ситуація вказує на той факт, що військові об'єкти російських окупантів на півострові знаходяться під пильним наглядом НАТО і США. Будь-який рух відстежується. У Москви немає ефективних засобів придушення стеження з боку НАТО. По суті, російські бази на тимчасово захопленому українському півострові - це помічені для знищення мішені в разі будь-якого більш-менш серйозного конфлікту з Альянсом.

«Контролюючи російські військові авіабази в Криму, один з найбільш захищених напрямків втрачає будь-який сенс, оскільки існуючі технології дозволяють наводити зенітні ракети на літаки, а це вже дуже серйозна загроза Росії», - зазначають спеціалісти. Необхідно додати, що відео розкриває практично повну вразливість російських військових аеродромів, хоча на даний момент залишається невідомим той факт, де знаходився сам бойовий корабель ВМС Британії в Чорному морі.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...