"У названій лікарні операцій не роблять!": У Південній Кореї пролили світло на "хворобу" Кім Чен Ина

36-річний Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня. ЗМІ раніше повідомили про те, що він переніс операцію на серці, після якої нібито виникли ускладнення.

Міністр у справах національного об'єднання Південної Кореї Кан Єн Чхоль назвав фейком повідомлення про серйозну хворобу або навіть смерть лідера КНДР Кім Чен Ина. Про це повідомляє інформагенція Yonhap, передають Патріоти України.

"Це можна розглядати як феномен інфодеміі", – відреагував чиновник на дані ЗМІ. Міністр також додав, що Південна Корея не фіксувала нічого незвичайного в КНДР останнім часом.

Крім того, Кан Єн Чхоль акцентував, що ЗМІ говорили про нібито зроблену Кім Чен Ину операцію в Хянсанському медичному центрі недалеко від Пхеньяна, хоча ця медустанова не займається подібним.

"Тут немає навіть логіки. Хянсанський медичний центрце поліклініка, установа, в якій не можна проводити операції або медичні процедури", – запевнив політик.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...