"У нього є конфідент:" Фейгін розповів, з ким Путін може обговорювати свій відхід від влади

Якщо президент РФ Володимир Путін оброговорює свій відхід від влади, то робить це персонально, а не скликає наради. У ньогоє конфідент, довірена особа Ковальчук, з ким він може це обговорювати. Про це в інтерв'ю ТСН.ua розповів юрист, адвокат і російський політик Марк Фейгін, передають Патріоти України.

Також він додав, що про те, що Путін насправді хворий - це вже відомо. А інформацією про недугу очільника Кремля володіє, зокрема, і західна преса, яка використовує її з певною метою.

"Захід насправді знає. От як News Week опублікував, чи Times стосовно його раку. Вони щось знають і хочуть допровокувати ситуацію, зливаючи цю інформацію, бо вона "гаряченька". Вони ніби кажуть: дивіться, як все просто, він і так вже помирає, так допоможіть йому. Пора, 70 років. Давайте його приберемо і всім буде щастя, все припинеться і війна і санкції і всі стануть задоволеними. Тобто вони нібито підштовхують його оточення до того, щоб воно позбулося від Путіна персонально. У цьому, звісно є момент провокації, але чому їм цього не робити? Він погрожує їм термоядерною війною, вбивствами тощо", - сказав Фейгін.

За його словами, інформація про хворобу Путіна Кремль, звісно, нервує, але "інше питання, що він буде з цим робити". "Путін демонструє спокій і взагалі не коментує. Єдиний раз, хто наважився про це поговорити - це Лавров, бо йому про це запитали. А всі хто бачать Путіна, бачать, що він у доброму здоров'ї і все. А ми бачимо і не бачимо його у доброму здоров'ї. Це не те, що ми так турбуємося про здоров'я Путіна. Ми чекаємо, коли він нас покине. Ми хочемо, щоб це пришвидшилось і цього багато хто хоче", - сказав Фейгін.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...