У "ногу з часом", або навіть "Національній толерантності" зась: Google "продав" Крим Росії за межами України

Провідний пошуковик світу поступово зливає зраду своїм користувачам по всьому світу, намагаючись якомога біль0ше залишатись "не поміченим"

В Google-картах відтепер анексований Крим позначили, як частину Росії, а не України. На це звернула увагу українська журналістка Вікторія Лісетська, яка переїхала до Лос-Анджелесу, опублікувавши скріншот на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Хто мені підкаже - чи давно Гугл від нас Крим відрізав? Я щось пропустила, або це тільки, якщо заходиш з іншої країни, - була спантеличена вона.

У коментарях деякі користувачі відзначили, що при використанні Google-карти у Великобританії, ситуація аналогічна. Проте, в українському сегменті інтернету півострів не вказано, як російський.

Цікаво, у мене все нормально, У мене зради теж немає, значить, питання регіональних налаштувань телефону, - прокоментували в мережі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...