У Норвегії 70-річний міністр чинив сексуальну наругу над чоловіками-прохачами притулку

Колишній міністр Норвегії Свейн Людвігсен засуджений до п'яти років тюремного ув'язнення за сексуальне насильство над трьома прохачами притулку, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

72-річний Людвігсен був визнаний винним в зловживанні своїм становищем губернатора регіону і використанні уразливого стану трьох молодих людей. Події відбувалися в Тромсе в період з 2011 по 2017 рік.

Чоловіки, яким зараз 25, 26 і 34 роки, повідомили суду, що вперше зустрілися з Людвігсеном, коли він був губернатором і він запропонував їм житло і роботу в обмін на сексуальні послуги.

За їх словами, насильство відбувалося в заміському будинку Людвігсена, в готельних номерах і в його кабінеті.

Одному в той час було всього 17 років, в той час як у іншого був "легкий розумовий розлад".

Людвігсен також повинен відшкодувати збиток чоловікам на загальну суму 743 000 норвезьких крон ($87 000).

Під час суду колишній політик зізнався, що займався сексом з одним з чоловіків, але сказав, що це було за згодою. Він також зізнався, що брехав поліції з цього приводу. Однак він заперечував, що займався сексом з двома іншими чоловіками.

Консервативний політик був міністром з питань рибальства з 2001 по 2005 рік і губернатором Тромсе з 2006 по 2014 рік, після чого пішов з політики.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...