У Новій Каховці ЗСУ точним ударом знищили склади ворога, у Бериславі - ворожу базу, - Хлань

Збройні Сили України завдали удару по складу ворога в тимчасово окупованій Новій Каховці. Також нашим військовим вдалося знищити ворожу базу в Бериславі, передають Патріоти України.

На промисловому об'єкті в Бериславі була знищена база ворога

Про точний удар ЗСУ в ефірі FREEДОМ UA розповів радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань, інформує 24 канал. Він зазначив, що це вже третій вдалий удар ЗСУ в Новій Каховці.

Сергій Хлань повідомив, що 18 липня ЗСУ завдали настільки потужного удару по складах боєприпасів окупантів, що детонація тривала з 5 ранку й практично до обіду.

Хлань розповів про новий "прильот" з боку ЗСУ по боєкомплекту ворога, внаслідок чого було знищено склади. Про вибухи в Новій Каховці місце жителі інформували близько 18 години.

У своєму фейсбуці Хлань повідомив, що зафіксовано "приліт" по росіянах у районі асфальтного заводу, що на об'їзній. Він також опублікував фото.

Окрім того, близько обіду 18 липня у Бериславі, який на правому березі Дніпра, на базі пересувної механізованої колони (ПМК) на промисловому об'єкті була знищена база окупантів, де вони розміщали техніку та боєприпаси.

Хлань додав, що ЗСУ завдали точкових ударів по складах росіян, завдавши втрат ворогу не тільки у техніці, але й живій силі. Він відзначив і роль партизанського руху.

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...

СБУ на Київщині затримала "блогерів", які знімали стріми про ЗСУ (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:53

Служба безпеки викрила на Київщині ще п’ятьох блогерів, які здійснювали інформаційно-підривну діяльність на користь РФ, зокрема працювали на зрив мобілізації в Україні, передають Патріоти України. Як повідомляє пресслужба відомства, вони знімали провок...