"У новому форматі": Сурков знову буде курирувати тему окупованого Донбасу

Екс-помічник президента РФ Владислав Сурков знову буде курирувати тему України і окупованого Донбасу. Це відбуватиметься в новому форматі при співпраці з партією "Єдина Росія". Про це повідомив правозахисник Павло Лисянський в коментарі "Цензор.НЕТ", передають Патріоти України.

Діяльність Суркова буде проходити в рамках договору про співпрацю з "Єдиною Росією" по її просуванню у виборчій кампанії в Державну думу по Південному федеральному округу, в тому числі по окупованих частинах Луганської та Донецької областей.

Замість цього, Сурков нібито отримав гарантії і квоту обрання в депутати Державну думу по Південному Федеральному округу. "Україні необхідно готуватися до підвищення рівня гібридно-агресивних дій з боку РФ і НЗФ "ЛДНР". Сурков просуває ідею руйнування України і відновлення проекту "Новоросія" в новому форматі, але вже через розвиток регіонального сепаратизму і залученню українців, які проживають в ОРДЛО, в політичне життя Росії. А також через ініціативи паспортизації населення на території України, підконтрольній Києву", - повідомив Лисянський.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...