У Новосибірську партизани влаштували "бавовну" на території авіазаводу - знищено бойовий літак Су-24 (відео)

У Новосибірську (Росія) на території авіаційного заводу компанії "Сухий" партизани знищили бойовий літак Су-24. Бомбардувальник стояв на майданчику, призначеному для ремонту та модернізації авіатехніки, передають Патріоти України.

Як повідомив "Всенародний рух Легіону "Свобода Росії", літак було знищено вранці 8 травня. "Вони хотіли свята? Отримали! Невідомі патріоти з вогником привітали злочинну владу з Днем перемоги", – йдеться в повідомленні.

У русі заявили, що літак "успішно догорів", і ремонт йому вже не знадобиться. Також зазначається, що партизани спалили російський бомбардувальник з метою показати, що війна проти України має бути закінчена.

"Ти не можеш воювати за мир, знищуючи дітей та жінок у сусідній країні. Кремль справді "зміг повторити" – злочини нацистського режиму перед людством, і кожен, хто був причетний, відповість за це перед судом", – заявили в "Свободі Росії".

Активісти зазначили, що в РФ 9 травня починається "переможна шиза", хоча самі ветерани війни вшановували загиблих у Другій світовій, поминали друзів, побратимів і молилися, щоб війна ніколи не повторилася.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...