"У них чимало вільного часу": У Порошенка звинуватили "слуг" Зеленського у черговій провокації проти "ЄС" та її лідера

"Анонімні слуги" поширюють чутки про співпрацю Порошенка та "Європейської солідарності", не більше не менше, з... спецслужбами Росії.

"Європейська Солідарність" категорично спростовує брудні чутки про нібито причетність партії та її лідера до проросійської ботоферми, про викриття якої повідомила СБУ. Про це йдеться у заяві політичної партії, передають Патріоти України.

“Європейська Солідарність” вітає зусилля спецслужби, направлені на реальний захист країни в інформаційному просторі, але засуджує будь-які спроби використовувати це питання для поновлення внутрішньополітичних конфліктів в умовах зовнішньої агресії, відсіч якій потребує суспільної єдності для перемоги над спільним ворогом.

Водночас там звернули увагу, що хоча СБУ і не вказали прямо у своєму пресрелізі те, про яку політсилу йдеться, синхронне посилання різних ЗМІ на однакові анонімні джерела вказують на те, що поширення таких чуток є політичним замовленням з боку влади.

“Надто добре воно читається поміж рядків. Схоже, у боротьбі з путіним у них залишається чимало вільного часу, щоби організовувати кампанії проти Порошенка?” – зазначили в “ЄС”.

Крім того, наголосили у пресслужбі “Європейської Солідарності”, подібний “чорний піар з боку влади” лише ображає десятки тисяч партійців, які беруть участь в обороні України.

“Європейська Солідарність” – частина великого народного руху, який піднявся на захист країни. Вона гідно проявила себе на фронті і в тилу, у волонтерстві і благодійності. А Порошенко витрачає гроші не на п’ять тисяч сім-карт і мільйони фальшивих акаунтів, а на 11 бронетранспортерів, які цими днями перетинають кордон України. А ще – на 350 квадрокоптерів, які вже роздають у війська; сучасний комплекс дронів-розвідників “Посейдон”; сотні вантажівок та автомобілів-пікапів; багато іншого – від бронежилетів до бойових броньованих машин

“Чорний піар з боку влади – глибока образа десятків тисяч партійців, які беруть участь в обороні України. “Європейська Солідарність” не потребує ботоферм, бо має величезну кількість реальних прихильників зі своїми цінностями та поглядами”, – йдеться в заяві.

У партії зазначили, що не піддаватимуться на провокації влади і не вступатимуть у протистояння, доки всі разом українці не переможуть Путіна.

“У них є право навіть в умовах воєнного стану ставити питання до влади. Але партії вистачить сил і витримки, щоби не піддатися на провокації, не зірватися у вир згубного протистояння доти, доки всі разом ми не переможемо путіна”, – резюмували в “Європейській Солідарності”.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила про ліквідацію мільйонної ботоферми, яка працювала для дискредитації президента Володимира Зеленського та “розхитування суспільно-політичної ситуації” на замовлення однієї з політсил”.

Зазначається, що пропагандистські “потужності” цієї ботоферми використовували й представники російських спецслужб. Зокрема, через ботів вони поширювали фейкові новини щодо ситуації з фронтів та проводили інші інформаційні диверсії.

Серед останніх “операцій” в СБУ назвали поширення контенту про нібито конфлікт між керівництвом Офісу президента і головнокомандувачем ЗСУ, а також проведення кампанії з дискредитації першої леді.

Водночас як повідомило видання “Українська правда” з посиланням на власні джерела в СБУ, нібито йдеться про політсилу п’ятого президента Петра Порошенка “Європейську солідарність”. "За даними спецслужби (СБУ.-ред.), "зловмисники поширювали дезінформацію", критикуючи владу.

Пропагандистські "потужності" цієї ботоферми використовували і представники російських спецслужб", - поширює скандально-провокаційну інформацію колишній флагман незалежної журналістики України, котрий уникав публікацій неперевірених анонімних заяв із владних кабінетів щодо проукраїнської опозиції.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...