"У них класичні питання - "дайте їжі": Український військовий розповів, що насамперед кажуть жителі Курської області

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив ТСН.ua заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суджі, передають Патріоти України.

"Вони в принципі не налякані Збройними силами України, бо з нашого боку нема такого, як поводили себе росіяни на окупованих територіях", – запевнив Карась.

Він зауважив, що росіян на Курщині передусім цікавлять побутові й гуманітарні питання. "У них класичні питання – "дайте їжі", "коли буде світло, газ". Їх цікавить побут. Але видно, що вони не насторожені Збройними силами України. Більшість із них намагається ховатися у підвалах, тому що йде війна – постійні "прильоти". Тому нема такого, щоб вони постійно розгулювали містом чи селами. Проте вони не бояться і вільно пересуваються", – розповів Євген Карась.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...