"У них ще є час піти звідси, інакше ми їх знищимо": Зеленський попередив окупантів про розплату

Глава держави Володимир Зеленський впевнений, що Україна звільнить свої території, а окупантів попередив, якщо вони не хочуть бути знищеними під час контрнаступу, "у них ще є час піти". Про це український президент сказав під час візиту до Ягідного Чернігівської області у понеділок, 3 квітня. передають Патріоти України.

Він повідомив, що Україна готується до контрнаступу, але коли і на яких напрямках він почнеться, не розкрив.

"Я не можу сказати, коли ми будемо готові до дуже конкретних речей. Але ми готуємося, щоб бути сильними на бою і деокупувати нашу землю. Важко сказати, як і коли це буде зроблено. Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість російським терористам підготуватися до наших методів і кроків з деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. У них ще є час піти звідти, інакше ми їх знищимо", - наголосив Зеленський.

Долаючи "червоні лінії" Кремля: Британські ЗМІ уточнили строки передачі Україні першої партії винищувачів F-16

субота, 11 травень 2024, 7:15

Перші західні винищувачі F-16 прибудуть в Україну протягом кількох найнижчих тижнів. Про це в п'ятницю, 10 травня, повідомляє британська газета The Standard з посиланням на високопоставлене військове джерела. . ЗМІ стверджує, що винищувачі будуть пере...