"У них справді проблеми": Республіканці відреагували на візит Зеленського до США

Представники Республіканської партії в Сенаті США вимагають, щоб законопроєкт про допомогу Україні включав їхні вимоги щодо імміграції. Сенатори-республіканці не впевнені, що до кінця 2023 року їм вдасться домовитися з цього приводу з демократами, пише CNN, передають Патріоти України.

Сенатор-демократ Кріс Мерфі зазначив, що Білий дім став брати активнішу участь у переговорах із республіканцями в Сенаті з приводу імміграційної політики. На його думку, досягти угоди "цілком можливо".

"Я перестану робити прогнози щодо термінів, тому що, знаєте, я щоразу помилявся", — сказав Мерфі. Провідний парламентер від Республіканської партії з імміграційної політики Джеймс Ланкфорд заявив, що переговори з цього приводу можуть продовжитися у 2024 році. При цьому він наголосив, що йому б хотілося, щоб проблеми було вирішено раніше.

"Ми — Сполучені Штати Америки, і ми не повинні дивитися на інші країни та казати: "О боже, у них справді проблеми, але ми будемо ігнорувати і наші власні потреби". Ми повинні приділяти увагу нашим власним потребам, одночасно опікуючись потребами всього світу", — сказав Ланкфорд.

За його словами, візит президента України Володимира Зеленського не змінить вимог Республіканської партії щодо імміграції.

Зі свого боку сенатор-республіканець Джоні Ернст заявила, що хоче почути від українського лідера, як Україна планує перемогти у війні з Росією, а також про те, яка підтримка для цього буде потрібна з боку США. За її словами, прикордонна політика має бути включена до будь-якого пакета допомоги, який буде ухвалено.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...